این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: مسابقات فناورانه


عنوان مسابقه:
ارائه محصول فناورانه و کاربردی در مهندسی برق
توضیحات در مورد نحوه برگزاری:

طرح های سخت افزاری و نرم افزاری اجرا شده در همه حوزه­ های مهندسی برق قابل پذیرش خواهند بود. دانشجویان می­ توانند طرح ­های اجرا شده به عنوان پروژه پایانی یا فعالیت ذوقی خود را ارایه دهند. شرکتها نیز می توانند پروژه های فن­آورانه خود را به مسابقه ارایه دهند. اطلاعات مورد نیاز برای برآورد سطح دانش به کار رفته در طرح ­ها از ارایه دهندگان درخواست می شود. تا 10 روز پیش از زمان کنفرانس، داوری اولیه توسط کمیته داوری انجام خواهد شد. طرح های انتخابی اولیه شده، به پیشنهاد دهندگان اعلام خواهند شد و از ایشان درخواست می شود که برای یک ارایه چند دقیقه­ ای، فایل پاورپوینت و فیلم کوتاهی از کارکرد سیستم طراحی و ساخته شده آماده و ارسال نمایند. جدول زمان بندی ارایه طرح ها اعلام خواهد شد و طرح های در روز داوری به صورت آنلاین در حضور سایر شرکت کنندگان مطابق برنامه، ارایه می­شوند و ارزیابی نهایی توسط کمیته داوری برای تعیین 4 برگزیده نهایی انجام خواهد شد. به همه ارایه دهندگان طرح، گواهی شرکت در مسابقه اعطا خواهد شد و جوایز برگزیدگان به صورت نقدی است که توسط حمایت کنندگان بخش مسابقه کنفرانس تامین اعتبار خواهد شد. از شرکت کنندگان هزینه ای برای شرکت در مسابقه دریافت نخواهد شد و محدودیتی برای دریافت طرح از داخل یا خارج کشور وجود نخواهد داشت.  
سطح مسابقه:
مسابقه در سه سطح دانشجویی شامل: کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین در یک سطح برای محصولات فن ­آورانه شرکتهای بخش خصوصی برگزار می شود.
مسئولان و کادر اجرایی مسابقه:
مسوول و همکار:
دکتر نوید علایی شینی و دکتر هومن همت خواه
داوران مسابقه:
دکتر کریم انصاری اصل، خانم دکتر الهه مشهور، دکتر احسان نامجو، خانم دکتر مهسا صنعتی زاده
دکتر حمیدرضا قربانی از شرکت Valeo Espana, S.A.U کشور اسپانیا
نحوه ارسال آثار:
از دانشجویان و محققان گرامی دعوت می شود آثار خود را به دبیرخانه کنفرانس تحویل داده و برای توضیحات بیشتر با شماره تلفن های کنفرانس، مشخص شده در بخش ارتباط با ما تماس بگیرند.
 




فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)